Μεγάλη επένδυση στo εργοστασίου Martorell πραγματοποιεί η Seat

 

Επένδυση 900 εκατομμυρίων πραγματοποιεί η Seat για τα νέο Ibiza και Arona. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της εταιρείας Λούκα Ντε Μέο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Martorell του πρόεδρου της κυβέρνησης της Καταλονίας Κάρλος Πούιγκντεμοντ με αφορμή την έναρξη της μαζικής παραγωγής του νέου Ibiza. Το ποσό των 900 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης των 3,3 δις ευρώ που ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2015, για τη περίοδο 2015-2019.

«Η επένδυση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευση μας για συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Επενδύουμε πρωτοφανή ποσά στο λανσάρισμα των νέων μοντέλων. Η Seat κατέχει σημαντικό ρόλο στο τομέα των επενδύσεων, της τεχνολογίας, της βιομηχανίας και της απασχόλησης καθώς και στη δημιουργία πλούτου και ευημερίας», τόνισε ο πρόεδρος της Seat Λούκα Ντε Μέο.

Να σημειώσουμε ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017, η ίδια γραμμή παραγωγής θα φιλοξενήσει (εκτός του Ibiza) και το Seat Arona, το νέο compact crossover της μάρκας. Επιπλέον στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται το Leon και το Audi Q3.

Κ.Π.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana