Εντυπωσιακό το νέο Citroen C5 Aircross

 

Το εντυπωσιακό μοντέλο της Citroen C5 Aircross είναι το νέο μεγάλο SUV της γαλλικής εταιρείας. Βασίστηκε πάνω στην πλατφόρμα EMP2 της PSA και έχει μήκος 4.500 χλστ., πλάτος 1.840 χλστ., ύψος 1.670 χλστ και μεταξόνιο 2,73μ. Αίσθηση προκαλεί η μπροστινή μάσκα που φιλοξενεί τα φωτιστικά σώματα, ενώ ξεχωρίζει το πίσω τμήμα το οποίο παραπέμπει σε εκδόσεις κουπέ.

Το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται με μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ. Αυτοί ξεκινούν από τα 1,2 λίτρα και θα φθάνουν στην υβριδική έκδοση τους 300 ίππους.

Στο εσωτερικό, η ποιότητα είναι εμφανέστατη και δημιουργεί ένα άκρως φιλικό περιβάλλον με μαλακά και ?ζεστά? υλικά. Υπάρχουν εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργίες μασάζ. Το μοντέλο διαθέτει οθόνη αφής 12,3 ιντσών, ασύρματη επαγωγική λειτουργία φόρτισης για smartphones, καθώς και μια σειρά τεχνολογικών λειτουργιών που τα συναντούμε σε πολυτελή αυτοκίνητα.

Το C5 Aircross θα εξοπλίζεται με το νέο υδραυλικό σύστημα αναρτήσεων Progressive Hydraulic Cushions. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρκετά ευρύχωρο στην καμπίνα των επιβατών οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους 482 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Το μοντέλο θα ξεκινήσει την παραγωγή του αρχικά στην Κίνα εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018 στην Ευρώπη.

Κ.Π.


Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana