Γκουντούρα και Γεωργιάδου προκρίθηκαν στις «64»

 

Δύο προκρίσεις στο κεντρικό ταμπλό πανηγύρισε η ελληνική ομάδα στο Κύπελλο Ακρόπολις. Οι Δώρα Γκουντούρα και Δέσποινα Γεωργιάδου εξασφάλισαν την πρόκριση στις καλύτερες 64 αθλήτριες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σπάθης Γυναικών που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.
Η Γκουντούρα, με 5 νίκες στον όμιλο, πήρε απευθείας την πρόκριση για το κεντρικό ταμπλό. Η νεαρή αθλήτρια της ΑΕΚ κατάφερε για τρίτη διαδοχική χρονιά να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση.
Η Γεωργιάδου σημείωσε 4 νίκες στον όμιλο. Στο ματς πρόκρισης για το κεντρικό ταμπλό νίκησε 15-11 τη Μικουλίκ (Ουγγαρία) και πήρε το «εισιτήριο» για τις «64».
Η Μαρίνα Παΐζη αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό νοκ άουτ. Στον όμιλο πέρασε με δύο νίκες. Στο γύρο των «128» κέρδισε την Κοσέ (Τουρκία) με 15-8, ενώ στον αγώνα για την είσοδό της στο κεντρικό ταμπλό ηττήθηκε με 15-11 από την Μπλαζέρ (Γαλλία).
Στους αγώνες νοκ άουτ προκρίθηκαν επίσης οι Ελένη Δήμκου, Μαρία Μπουρδούκη και Κλαίρη Μπένου, ενώ στον όμιλο αποκλείστηκαν οι Κυριακή Σαφαρή, Καλλιόπη Καλουτά, Αννα Δούκα, Σοφία Τετράδη, Γεωργία Παπασύρη, Ασημίνα Γκιώνη, Δήμητρα Μποϊδάνη και Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου.


Το πλήρες τηλεγράφημα του Νίκου Λάκατα στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana