Αναβολή και για το Ξάνθη-ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας

Φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη μπάλα του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕΚ-Λεβαδειακός 1-2.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
Φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη μπάλα του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕΚ-Λεβαδειακός 1-2. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

 

Ούτε το παιχνίδι κυπέλλου της Ξάνθης με τον ΟΦΗ πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έχει πλήξει την Βόρεια Ελλάδα, καθώς η ομάδα της Κρήτης δεν μπόρεσε να κάνει το ταξίδι από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη. Χθες ακυρώθηκε η πτήση και οι Κρητικοί παρέμειναν στην πρωτεύουσα, ωστόσο την ίδια τύχη είχε και η σημερινή πτήση που ήταν προγραμματισμένη νωρίς το πρωί (07:00).
Το ματς στην Ξάνθη είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι (15:00), με τον ΟΦΗ να παραμένει ακόμα στην Αθήνα και η ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει την αναβολή του, όπως είχε κάνει και με τους αγώνες Λεβαδειακός-ΑΕΚ, Αρης-Ολυμπιακός και Λαμία-Ατρόμητος, όλοι για την φάση των «16» του κυπέλλου.

 


Το πλήρες τηλεγράφημα του Δημήτρη Καρακώστα στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

eana